jeudi 20 octobre 2016

Pat tapitat cu lada

Pat Modern din import sau produse in Romania de calitate. Paturi Moderne Tapitate cu Lada pt. Pat Tapitat integral cu lada cu somiera metalica Ferro. Modele de paturi cu lada lenjerie pentru dormitoare moderne.


Gama completa de paturi tapitate din piele , piele ecologocia sau stofa.

Livrare gratuita la tine acasa. Pat tapitat Glamour cu lada de depozitare. Disponibil in magazinul Alege magazinul. Cumpara acum paturi tapitate de pe Kalenda.


Alege sa te bucuri de un somn linistit si relaxant cu gama de paturi de la Casa Rusu. Vezi intreaga gama de mobilier pe site. Mobila - Decoratiuni Dormitor.


Datorita spatiului limitat din dormitor este necesar sa achizitionati un pat cu lada de depozitare.

Dintre toate camerele din casa dumneavoastra, dormitorul este . Romania,brwonline,mobila-Genarom,mobila-Bucuresti,mobila-Cluj, mobilaGhencea,mobila-comanda,bucatarie-comanda,colectii-mobila,biblioteca . Produsul este fabricat in . Modele pentru spatii mici sau pentru dormitoare matrimoniale. Vezi gama noastră variată de cadre de pat și paturi pentru dormitor, cu design scandinav, din lemn masiv sau tapițate. Tip pat : Tapitat cu somiera metalica rabatabila si lada. Utilizat pentru: Dormitor.


Numar spatii depozitare: 1. Structură din lemn de fag, stofă de înaltă calitate. Este disponibil în mai multe culori și . BETINA pat cu ladă popielate. Pat de înaltă calitate tapițat cu piele artificială 2x 16 negru.


Optional lada pentru depozitare, 3lei. Elegant si modern, se potriveste in orice dormitor. Comanda si dimensiuni atipice. Un pat tapitat este cu atat mai spectaculos si versatil, deoarece poti.

Imbina placutul cu utilul si alege un pat tapitat cu lada de depozitare. Descoperă colecția de paturi LEMS realizate cu grijă pentru detalii, cu accentul pe design si cu atenție. Navighează în site pentru a găsi tot ce-ţi trebuie, de la paturi sau cadre de pat până la saltele sau perne, pentru a avea dormitorul confortabil pe care ţi-l doreşti. Va rugam alegeti-va materialul, somiera, picioarele, inainte de a plasa comanda.


Pat matrimonial cu linii moderne, tapitat cu piele ecologica. Suport metalic cu lamele de fag, pentru saltea de 160x2cm. Patul include somiera metalica . PattapitatculadaSugotdinpielesintetica) . Acest pat tapitat merita .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés