vendredi 7 octobre 2016

Saloni namještaja sarajevo

POZIVAMO CIJENJENE KUPCE DA POSJETE NOVOOTVORENI SALON NAMJEŠTAJA U KRUGU FABRIKE ROGAČIĆI 1VLAKOVO. Proizvodnja Visokokvalitetnog namještaja. Salon : Bačići 26A SARAJEVO. Sve kategorije, DJEČIJE SOBE, GARDAROBERI, KANCELARIJSKI NAMJEŠTAJ , KLUB I SET STOLOVI . Inovativnim i modernim pristupom, nastojimo ponuditi vrhunski dizajniran i ekonomičan namještaj koji će vaš životni i radni prostor učiniti funkcionalnijim i .

Urban namještaj je firma koja se bavi prodajom tapaciranog i namještaja od punog. Tapacirani namještaj radimo po mjeri i želji kupca. Afano Furniture svoje proizvode izlaže u prodajnim salonima u Vogošći i Odžaku.


Bavimo se proizvodnjom i prodajom namještaja po narudžbi. Kontaktirajte nas, posjetite nas u našim prodajnim. Moderan i funkcionalan namještaj domaće Ambyenta proizvodnje, kao i namještaj renomiranih stranih proizvođača potražite u svim FIS poslovnicama.


Komad namještaja postaje dio doma kada otkrije emocije,kada stvara toplo i prijatno životno okruženje“.

Namještaj iz cijele Bosne i Hercegovine. Posjetite nas salon iduci vikend. Bavi se dizajnom i izradom namještaja , namještaja po mjeri, kompletnim uređenjem privatnih i poslovnih enterijera! Ako tražite namještaj , tepihe, rasvjetu, posteljinu ili bijelu tehniku, onda ste na pravome.


Kupljene proizvode sa lagera dostavljamo u periodu od 3-radnih dana. Naše ekipe su specijalizovane isključivo za montažu raznih elemenata namještaja i . Pored robe vrhunskog kvaliteta pružamo usluge savjetovanja uređenja . Kompanija Simpo iz Vranja otvorila je u subotu, 14. Sarajevu , na 6mizložbenog prostora. Montaža i dostava su potpuno besplatne ! Pronađite nas u jednom od naših salona. Pri izradi sjedećih garnitura i ostalog popratnog namještaja najveću inspiraciju crpimo s Mediterana,.


Velika ponuda sjedećih garnitura u salonima Natuzzi! Brčko, Arizona Zona V br 9. Prodaja pločastog i tapaciranog namještaja modernog dizajna po najpovoljnijim . MAMAS ambience je brendirana kompanija specijalizirana za dizajn, izradu i montažu pločastog namještaja , namještaj po mjeri, u koji ubrajamo: kuhinje po .

MI zasučemo rukave i pretvaramo Vaš stan u lijep životni prostor koji odgovara Vašim potrebama i estetici.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés